Vilka är vi?

Anna

Anna

”Jag är diplomerad TKM akupressör, öronakupressör, yoga- och meditationslärare och har arbetat med öronakupressur sedan 2005 efter att ha gått kurs för Yaquta Morton. Runt 2010 började jag själv utbilda i NADA-metoden. Jag har därefter gått kurser för Kajsa Landgren, som är den ledande inom öronakupunktur i Sverige. Kajsa har jag även samarbetat med och assisterat vid kurser. 
Efter att i över 12 år ha arbetat med öronakupressur och sett de positiva resultat denna enkla metod ger är jag så glad att äntligen vara med och ta det här till ytterligare en nivå. Med Earevolution och min kollega Stina kan vi med vår metod earevolutionPEACE radikalt förbättra hälsoläget i Sverige.  Att kunna erbjuda en metod, fri från läkemedel, som ger stressreduktion, smärtlindring, mental balans och förbättrad sömn är verkligen revolutionerande. Och öronrevolutionen börjar nu!”

anna@earevolution.se
0706806043

  

Stina

Stina

Jag är diplomerad TKM akupressör och öronakupressör, men också massör och hudterapeut. Efter att ha levt ett stressigt liv som marknad och säljassistent fick jag 2006 svåra stressymptom, yrsel, minnesförluster, sömn och magproblem. Jag hittade då en för mig ny behandlingsform, akupressur och öronakupressur, vilket hjälpte mig att må bättre. Behandlingarna gav ett så starkt intryck på mig att mitt intresse väcktes för kinesisk medicin så jag utbildade mig till akupressör. Sedan dess har jag arbetat som kroppsterapeut och mina ledord är lyhördhet, trygghet och kunskap.
Öronakupressur hjälpte mig mycket och 2012 gick jag en kurs för Anna Dahlman och har därefter hjälpt många andra med stressymptom. Det är ett så enkelt verktyg som gör stor skillnad i världen.

Resan med Earevolution, tillsammans med Anna, känns väldigt spännande. Det är ett bra koncept för att nå ut och kunna hjälpa fler människor. Att behandlingen ges i grupp har stora fördelar, både för att fler blir hjälpta men även för att gruppen, teamet stärks. Öronakupressur ligger i tiden och vi på Earevolution är med och skapar positiv förändring.

stina@earevolution.se
0733893971

Earevolutionaries
Kallas våra terapeuter som finns i ditt område. Alla våra terapeuter är diplomerade öronakupressörer och har ansvaresförsäkring. Hör av dig till oss för att få veta vem som arbetar med earevolution nära dig.
info@earevolution.se