Earevolution

Grundades av Anna Dahlman år 2017. Vi står på två ben, det ena den uppsökande verksamheten där vi erbjuder öronakupressur och en meditativ stund med fokus på andningen i grupp på företag, det andra är undervisning i öronakupressur och öronakupunktur.

 

Anna

Anna

Jag är diplomerad TKM akupressör, öronakupressör, yoga- och meditationslärare och har arbetat med öronakupressur sedan 2005 efter att ha gått kurs för Yaquta Morton. Runt 2010 började jag själv utbilda i NADA-metoden. Jag har därefter gått kurser för Kajsa Landgren, som är den ledande inom öronakupunktur i Sverige. Kajsa har jag även samarbetat med och assisterat vid kurser. 
Efter att i över 14 år ha arbetat med öronakupressur och sett de positiva resultat denna enkla metod ger är jag så glad att äntligen vara med och ta det här till ytterligare en nivå. Med Earevolution och vår metod earevolutionPEACE radikalt förbättra hälsoläget i Sverige.  Att kunna erbjuda en metod, fri från läkemedel, som ger stressreduktion, smärtlindring, mental balans och förbättrad sömn är verkligen revolutionerande. Och öronrevolutionen börjar nu!

Är du intresserad av att lära dig öronakupressur så håller jag regelbundet kurser. Vårt upplägg är en trestegsraket där steg ett är earevoutionNADA öronakupressur NADA protokollet, earevolutionFUNK funktionspunkter för diffrentierad behandling samt earevolutionSTICK öronakupunktur. Jag håller även grundkurser i Kinesisk Medicinsk teori; earevolutionTKM där vi studerar fem element teorin, övar på akupressurpunkter på kroppen och gör Qi Gong. 
Du hittar mer info under fliken kurser och där finner du också vår kalender med kursdatum.

Jag är baserad i Göteborg och de flesta kurserna hålls här men är ni en grupp kan jag självklart komma till er.

Kontakta mig gärna, Anna

anna@earevolution.se
0706806043

  

Earevolutionaries
Kallas våra terapeuter som finns i ditt område. Alla våra terapeuter är diplomerade öronakupressörer och har ansvaresförsäkring. Hör av dig till oss för att få veta vem som arbetar med earevolution nära dig.
info@earevolution.se