Kurser 

Är du som massör eller kroppsterapeut intresserad av att lära dig ett kraftfullt verktyg och ett enkelt komplement till dina behandlingar? Som uppgraderar och fördjupar dem och kanske möjliggör att du kan jobba längre med kroppsterapi utan att slita på din egen kropp? Vi ger kurserna earevolutionNADA, grundkursen där du lär dig den standardiserade öronakupressurmetoden, och fortsättningskursen earevolutionFUNK, där du lär dig funktionspunkter för olika områden i kroppen. Du lär dig hur du genom öronakupressur behandlar spänningar och smärta i exempelvis rygg och nacke, eller hormonella besvär såsom tex sköldkörtelobalans.

Samtliga kurser leds av Anna Dahlman, utbildad i TKM och utbildare i öronakupressur sedan 2010.
earevolutionNADA motsvarar utbildning i NADA protokollet, en internationell behandlingsmetod, men vi använder frön eller kulor istället för nålar.

Kommande kurstillfällen

Alla kurser hålls i centralt i Göteborg, mer information kommer i din bokningsbekräftelse. Kursen i earevolutionFUNK hålls söndagen 3/3 2019 det är en heldagskurs kl 9.30-17.30, Nästa tillfälle att gå earevolutionNADA är den 30/3 2019.

För mer information kontakta Anna Dahlman  mail: anna@earevolution.se tel: 0706806043

För anmälan klicka på kursdatumen här nedan.

 

21
Sep

earevolutionNADA

Kurs i earevolutionNADA teori och praktik öronakupressur. En heldag och därefter två träffar till vecka 42 samt vecka 46. Anmälan är bindande

6
Oct

earevolutionSTICK

Kurs för dig som har gått earevolutionNADA och vill lära dig att använda akutpunkturnålar. Vi träffas en heldag och lär oss stick-teknik, övar på öronmodeller först och sedan på varandra. Vi går igenom upplägg på behandling, säkerhetsaspekter och hur man hanterar riskavfall.
Kursen hålls söndagen den 6/10 klockan 10-17, centralt i Göteborg
Kostnad 2.500:- (3. …

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.