Kurser

PWR med Jonathan Monks 

Det här är en unik möjlighet att än en gång få ta del av Jonathan Monks undervisning. Vi håller tre workshops där Jonathan går igenom metoden PWR Posture, Workout, Rewiring practice.  

Workshop 3  Söndag 21/4

PWR Yoga kl 10-12 en djupdykning i yogans 8 grenar, hur de kan koppplas till fysiska rörelser som fördjupar din meditation och hjälper dig att öka dina stunder av Samadhi - Frid

Lunch 12-13

PWR kl 13-16 Vi gör en genomgång av den kraftfulla PWR metoden som ger stärkt core, smidigare leder och bättre hållning vilket påverkar ditt rörelsemönster. Väldigt bra för dig som har ont i ryggen, problem med knä, nacke eller höfter. 

För anmälan scrolla till kalender här nedan

 

earevolution 

Vi ger kurserna earevolutionNADA, grundkursen där du lär dig den standardiserad metoden NADA protokollet, en internationell behandlingsmetod, men vi använder frön eller kulor istället för nålar. 
Fortsättningskursen earevolutionFUNK, där du lär dig funktionspunkter för olika områden i kroppen såsom behandling för spänningar och smärta, hormonella besvär som tex sköldkörtelobalans. Vår kurs i öronakupunktur earevolutionSTICK, öronakupunktur med nålar. Teoretiska grunder i Traditionell Kinesisk Medicin earevolutionTKM hur hänger det ihop? Samt earevolutionAKU kurs i potenta punkter för att stärka immunsystemet och nackrelease - Akupresssur hands on. 

Samtliga kurser leds av Anna Dahlman, utbildad i TKM och utbildare i öronakupressur sedan 2010.

Kommande kurstillfällen

Alla kurser hålls i centralt i Göteborg, mer information kommer i din bokningsbekräftelse. 

För mer information kontakta Anna Dahlman  mail: anna@earevolution.se tel: 0706806043

 

 

Inga kommande händelser är planerade.

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.