Kurser

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar coronasäkert med våra kurser. Vi lägger även extra emfas på att lära ut hur man desinficerar sina verktyg och ger behandling på ett säkert sätt.

Är du som massör eller kroppsterapeut intresserad av att lära dig ett kraftfullt verktyg och ett enkelt komplement till dina behandlingar? Som uppgraderar och fördjupar dem och kanske möjliggör att du kan jobba längre med kroppsterapi utan att slita på din egen kropp? Vi ger kurserna earevolutionNADA, grundkursen där du lär dig den standardiserade öronakupressurmetoden, och fortsättningskursen earevolutionFUNK, där du lär dig funktionspunkter för olika områden i kroppen. Du lär dig hur du genom öronakupressur behandlar spänningar och smärta i exempelvis rygg och nacke, eller hormonella besvär såsom tex sköldkörtelobalans. 

Samtliga kurser leds av Anna Dahlman, utbildad i TKM och utbildare i öronakupressur sedan 2010.
earevolutionNADA motsvarar utbildning i NADA protokollet, en internationell behandlingsmetod, men vi använder frön eller kulor istället för nålar. Vill du lära dig öronakupunktur så har vi den kompletterande kursen earevolutionSTICK

Kommande kurstillfällen

Alla kurser hålls i centralt i Göteborg, mer information kommer i din bokningsbekräftelse. Nästa möjlighet att gå kursen earevolutionNADA är söndag 11/4 kl 9-16.30, det ingår även två halvdagars uppföljning, Vår kurs earevolutionSTICK ger vi fredagen den 23/4 2021. Nästa tillfälle att gå earevolutionFUNK är den 25/4 2021.

För mer information kontakta Anna Dahlman  mail: anna@earevolution.se tel: 0706806043

 

 

Inga kommande händelser är planerade.

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.