earevolutionNADA

earevolutionNADA är en kurs som vänder sig framförallt till dig som är kroppsterapeut. Här lär du dig en standardiserad form av öronakupressur. Metoden är en reflexologisk öronakupressurbehandling sprungen ur Traditionell Kinesisk Medicin (TKM). Metoden innebär att små frön eller metallkulor appliceras med hudtejp på specifika punkter på örat vilket ger en effekt i kroppen som sätter igång och uppmuntrar kroppens eget läkande. 

Genom att börja en kroppsbehandling med att ge earevolutionNADA uppnår klienten en direkt avslappning, vilket gör henne mer mottaglig för en djupare behandling.

earevolutionNADA kan även ges som en fristående behandling. Denna metod är väldigt verksam vid tex stress, utmattning, nedstämdhet, sömnsvårigheter och oro och de positiva effekterna är belagda i vetenskapliga studier. Enligt TKM ger punkterna ett flertal olika effekter, bland annat ger behandlingen en naturlig detox, skärper fokus och är grundande. Du lär dig att utföra öronbehandling enligt det internationella  NADA protokollet, men med frön eller metallkulor istället för akuprunktur nålar.

earevolutionNADA är enkel att lära sig och enkel att applicera och eftersom du behandlar örat kan din kund behålla kläderna på. För dig som massör eller kroppsterapeut möjliggör earevolutionNADA att du kan ge en fullgod behandling som inte är fysiskt krävande utan snäll för din kropp.   

Efter genomgången kurs i earevolutionNADA; grundkursen där du lär dig en standardiserad öronakupressurmetod, finns möjlighet att gå fortsättningskursen earevolutionFUNK. I den senare går vi in på funktionspunkter för att behandla skiftande tillstånd såsom smärta och spänningar i muskler och leder, hormonella besvär mm.

Vill du vara med och lära dig framtidens sätt att jobba med kroppen och sinnet?

Välkommen till öronrevolutionen!

Kursinnehåll och kostnad

earevolutionNADA – varvad teori och praktik fördelat på en heldagskurs och två uppföljningstillfällen. I teoriblocket ingår bakgrund, teoretisk kunskap om hur metoden fungerar och vad punkterna gör, samt förslag på införsäljning, och målgrupp. Du kan börja arbeta med metoden direkt efter du har blivit diplomerad.

I den praktiska delen ingår att lära sig att applicera fröerna, först på ett gummiöra och sedan provar vi på varandra i gruppen.

Uppföljningstillfällena hålls med en månads mellanrum, däremellan skall du ha utfört minst 10 öronbehandlingar.

Klicka på länken och Anmäl dig

Kostnad 3.800:- ex moms (4750:- ink moms)

Kostnad för start-kit tillkommer. Ett start-kit innehåller: fröer, guld- och silver-pläterade kulor, torkdukar, en ’öronpinne’ och ett övningsöra i gummi. 360 (450:- ink moms)

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.