earevolutionNADA

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar coronasäkert med våra kurser. Vi lägger även extra emfas på att lära ut hur man desinficerar sina verktyg och ger behandling på ett säkert sätt.

earevolutionNADA är en kurs som vänder sig till dig som är kroppsterapeut men är även öppen för dig som är intresserad av hälsa och förebyggande friskvård. Här lär du dig en standardiserad form av öronakupressur. Metoden är en reflexologisk öronakupressurbehandling sprungen ur Traditionell Kinesisk Medicin (TKM). Genom att applicera små frön eller metallkulor med hudtejp på specifika punkter på örat får man en effekt i kroppen som sätter igång och uppmuntrar kroppens eget läkande. 
Börja en kroppsbehandling med att ge earevolutionNADA och din klient uppnår en direkt avslappning, vilket gör henne mer mottaglig för en djupare behandling.

earevolutionNADA kan även ges som en fristående behandling. Denna metod är väldigt verksam vid tex stress, utmattning, nedstämdhet, sömnsvårigheter och oro och de positiva effekterna är belagda i vetenskapliga studier. Enligt TKM ger punkterna ett flertal olika effekter, bland annat ger behandlingen en naturlig detox, skärper fokus, stärker immunsystemet och är grundande. Du lär dig att utföra öronbehandling enligt det internationella  NADA protokollet, men med frön eller metallkulor istället för akuprunktur nålar.

earevolutionNADA är enkel att lära sig och enkel att applicera och eftersom du behandlar örat kan din kund behålla kläderna på. För dig som massör eller kroppsterapeut möjliggör earevolutionNADA att du kan ge en fullgod behandling som inte är fysiskt krävande utan snäll för din egen kropp.   

Efter genomgången kurs i earevolutionNADA; grundkursen där du lär dig en standardiserad öronakupressurmetod, finns möjlighet att gå fortsättningskursen earevolutionFUNK. I den senare går vi in på funktionspunkter för att behandla skiftande tillstånd såsom smärta och spänningar i muskler och leder, hormonella besvär mm.

Vill du vara med och lära dig framtidens sätt att jobba med kroppen och sinnet? 

Välkommen till öronrevolutionen!

Kursinnehåll och kostnad

earevolutionNADA – varvad teori och praktik fördelat på en heldagskurs och två uppföljningstillfällen. I teoriblocket ingår bakgrund, teoretisk kunskap om hur metoden fungerar och vad punkterna gör, samt förslag på införsäljning och målgrupp. Du kan börja arbeta med metoden direkt efter du har blivit diplomerad. I den praktiska delen ingår att lära sig att applicera fröerna, först på ett gummiöra och sedan provar vi på varandra i gruppen. Denna del av kursen är en heldag 8.30-16.30 om inget annat anges.

Uppföljningstillfällena hålls med en månads mellanrum och däremellan skall du ha utfört minst 10 öronbehandlingar. Detta är två halvdagar, 8.30-12.30 om inget annat anges. 

Kursledare är Anna Dahlman, diplomerad akupressör, öronakupunktör och en av grundarna till earevolution.

Klicka på länken och Anmäl dig

Kostnad 3.800:- ex moms (4750:- ink moms)

Kostnad för start-kit tillkommer. Ett start-kit innehåller: fröer, silverpläterade kulor, torkdukar, en ’öronpinne’ och ett övningsöra i gummi. 360 (450:- ink moms)

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.