earevolutionSTICK

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar coronasäkert med våra kurser. Vi lägger även extra emfas på att lära ut hur man desinficerar sina verktyg och ger behandling på ett säkert sätt.

En kompletterande kurs för dig som har gått earevolutionNADA och vill lära dig att använda akutpunkturnålar.  Vi tränar på NADA metoden som är det internationella protokoll som används för behandling av stress, sömnsvårigheter, PTSD, missbruk mm.
Kunskap i öronakupunktur öppnar för fler möjligheter att använda metoden professionellt då den har starkare belägg i forskning.   

Vi lär oss stick-teknik, övar på öronmodeller först och sedan på varandra. 
Vi går igenom upplägg på behandling, säkerhetsaspekter och hur man hanterar riskavfall.

För att gå earevolutionSTICK kursen så behöver du ha gått earevolutionNADA eller motsvarande kurs. Vår undervisningsmodell går ut på att först lära sig öronakupuressur, träna på att sätta frön i örat och lära känna punkterna. När vi därefter går över till att sätta nålar och träna på det så blir det lättare och går snabbare att lära stick-tekniken.

Kursledare är Anna Dahlman, diplomerad akupressör, öronakupunktör och en av grundarna till earevolution.

Kursen hålls centralt i Göteborg

Kostnad 2.500:- (3.125:- ink moms)

För att gå earevolutionSTICK behöver du vara diplomerad utövare av earevolutionNADA, eller motsvarande, samt ha klinisk erfarenhet av öronakupressur. För anmälan klicka HÄR

 

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.