earevolutionFUNK

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar coronasäkert med våra kurser. Vi lägger även extra emfas på att lära ut hur man desinficerar sina verktyg och ger behandling på ett säkert sätt.

Öronakupressur kan användas till mängder av åkommor och besvär. Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan använda detta verktyg? Då passar vår kurs earevolutionFUNK där du lär dig ett flertal funktionspunkter.

Kursinnehåll och kostnad

earevolutionFUNK - en fortbildningskurs om 8 timmar med teori och praktik vid ett endagstillfälle. Under kursen lär du dig funktionspunkter såsom de för olika leder, kotor, nacke men även hormonella punkter. Det här innebär att du kan förstärka din massagebehandling vid fysiska åkommor samt att du enligt TKM kan behandla hormonella obalanser som tex sköldkörtelproblem. 

Vi går igenom teori för funktionspunkter för individuellt anpassad behandling med öronakupressur, palpering och övar på varandra.

Kursledare är Anna Dahlman, diplomerad akupressör, öronakupunktör och en av grundarna till earevolution.

Kostnad 2.500:- (3.125:- ink moms)

För att gå earevolutionFUNK behöver du vara diplomerad utövare av earevolutionNADA, NADA öronakupunktur, eller motsvarande, samt ha klinisk erfarenhet av öronakupressur eller öronakupunktur.

Klicka på länken och Anmäl dig

För information och anmälan - varmt välkommen att kontakta Anna Dahlman på anna@earevolution.se eller 0706-806043.